Autokoulu rahoituksella

Autokoulun maksut joustavasti

Ymmärrämme, että autokoulu on iso investointi tulevaisuuteen. Tätä helpottaaksemme meillä on käytössä monipuoliset ja joustavat maksutavat.

Maksut voi suorittaa kerralla tai erissä – päätä itse!

Voit maksaa autokoulun maksut kerralla tai erissä. Maksuja voit suorittaa suoraan netissä tai autokoulun toimistolla.

Yleisin autokoulun maksutapa on autokoulun kirjoittama lasku tai Resurs Bankin autokoulurahoitus. Mikäli valitset autokoulun laskun, maksetaan kurssi autokoulun aikana 1-4 erässä etenemistahtiin. Kaikki maksut pitää olla maksettu ennen ajokoetta. Korkoja ei tule. Laskutus on sovittavissa autokoulun toimiston kanssa.

Maksuja voit suorittaa autokoulun toimistossa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä käteisellä.

Resurs Bankin autokoulurahoituksella jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai toimipisteessämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat ostoksille 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi esim. jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon.
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.
  • Valitessasi tämän vaihtoehdon, sinun ei tarvitse käydä autokoulua maksuaikataulun mukaan vaan voit suorittaa maksuja vielä autokoulun jälkeen.

(Jos rahoitusesite ei aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Luottopäätös ja tili heti käyttöösi

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida toimipisteessä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin AJOKORTTI numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Muut maksutavat: käteinen, pankki-ja luottokortit, svea rahoitus, autokoulun lasku (erien määrä 1-4, maksut suoritettava kokonaan kurssin aikana seuraten opetuksen etenemistahtia)

Autokoululta on ostettavissa lahjakortteja. Lahjakortti voidaan osoittaa tietylle summalle tai haluttuun palveluun.