Parasta ajo-opetusta Malmilla jo vuodesta 1961

Meillä on käynyt ajo-opetuksessa oppilaita jopa neljässä sukupolvessa.

asiakaslupaus

Malmin Autokoulu Oy on joustava ja edistyksellinen liikenneopetusalan yhtiö. Tarjoamme vastuullista ajo-opetusta mopon-, moottoripyörän- ja henkilöauton luokissa. Lisäksi erikoisalaamme ovat invalidi- ja automaattiopetus sekä ajokyvynarvioinnit.

Opetuksessa emme unohda rentoa ja opettavaista ilmapiiriä. Kehitämme sinusta turvallisen ja sosiaalisen kuljettajan, jolla on taito selviytyä liikenteessä ajokokeen jälkeen.  Lunastamme lupauksemme hyvällä palvelulla, luotettavilla ja ammattitaitoisilla opettajilla sekä kilpailukykyisillä tuotteilla. Tuemme puhtaampaa ympäristöä, siksi opetus tapahtuu ekologisimmilla kaasuautoilla. Yrityksemme on tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteesta.

Emme tee asioita valtavirran mukana, vaan sovitamme parhaimmat opit asiakkaillemme menneisyydestä ja nykypäivästä. Tiedostamme liikenneopetuksen nykytilanteen ja tulevaisuuden sekä sen haasteet. Voimme tarjota Sinulle palvelun, jossa asiasi hoidetaan alusta loppuun ammattimaisesti. Ajokortin suorittaneita oppilaita autokoulussamme on jopa neljässä sukupolvessa, joten olemme pystyneet luomaan luotettavuuden yhtiömme ja asiakkaidemme välille. Malmin Autokoulu Oy on perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1961 Pohjois-Helsingin alueella ja siellä toimimme edelleen.

Kysy – me järjestämme autokouluasiasi! Olemme oikeita ihmisiä oikeiden palveluiden äärellä auttamassa juuri sinua.

Malmin Autokoulu Oy – yhteistyötä & tuloksia!

Olli-Valtteri, Mari, Aki, Jouni ja Ali

henkilökunta

opetuskalusto

Alla näet kuvia kalustostamme. Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana.

Autokoulullamme on käytössä opettajakohtaiset manuaalivaihteiset autot sekä lisäksi kaksi automaattivaihteista autoa ja pakettiauto, joita voidaan käyttää B-opetuksessa.