Asiakaslupaus

Asiakaslupaus

Malmin Autokoulu Oy on joustava ja edistyksellinen liikenneopetusalan yhtiö. Tarjoamme vastuullista ajo-opetusta mopon-, moottoripyörän- ja henkilöauton luokissa. Lisäksi erikoisalaamme ovat invalidi- ja automaattiopetus, ajokyvynarvioinnit sekä BE-yhdistelmän koulutus.

Tuemme puhtaampaa ympäristöä, siksi opetus tapahtuu ekologisilla kaasuautoilla. Opetuksessa emme unohda rentoa ja opettavaista ilmapiiriä. Kehitämme sinusta turvallisen ja sosiaalisen kuljettajan, jolla on taito selviytyä liikenteessä ajokokeen jälkeen.  Lunastamme lupauksemme hyvällä palvelulla, luotettavilla ja ammattitaitoisilla opettajilla sekä kilpailukykyisillä tuotteilla, kuten esimerkiksi uusilla ajosimulaattoreilla. Yrityksemme on tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteesta.

Tiedostamme liikenneopetuksen nykytilanteen. Voimme tarjota Sinulle palvelun, jossa asiasi hoidetaan alusta loppuun ammattimaisesti. Ajokortin suorittaneita oppilaita autokoulussamme on jo kolmannessa sukupolvessa, joten olemme pystyneet luomaan luotettavuuden yhtiömme ja asiakkaidemme välille. Malmin Autokoulu Oy on perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1961 Pohjois-Helsingin alueella ja siellä toimimme edelleen.

Malmin Autokoulu Oy – yhteistyötä & tuloksia!

Pekka, Olli-Valtteri, Mari, Jouni ja Aki

 

  • Kaikki asiasi saat hoidettua saman katon alla yrityksessämme - vältämme asiakkaan juoksutusta.
  • Helsingin korkeimpia ajokokeen läpipääsyprosentteja vuodesta toiseen.
  • Turvallinen ja miellyttävä ilmapiiri auttaa oppimaan – unohtamatta osaavaa opetusta
  • Tiesithän, että meiltä saat myös lukiokurssin suoritettuasi autokoulun meillä!